PKZbouw portfolio

Toon #
Bouwen kast (1)


De klant had deze kast gezien in een showroom. Ze wilde de kast gebruiken in hun slaapkamer als scheiding tussen slaapkamer en inloopkast. Naar aanleiding van foto's heb ik deze kast voor hun nagemaakt.

Dakkapel (1)


In samenwerking met aannemersbedrijf Bert Romkes is deze dakapel gerealiseerd. Met een dakoppervlakte van 4,6m x 5,0m spreken we hier over een grote dakapel. Hierbij hebben we de bestaande stijl  nagebouwt en hebben we toch aan de wensen van de klanten kunnen voldoen. De ruimte die je binnen creëerd blijft altijd verbazen.

Openslaande deuren (1)


Op de plek waar de tuindeuren zijn geplaatst zat een kozijn met ramen. Hiervoor hebben we de gevel doorgezaagd en de binnen constructie aangepast. Van ruig hardhout heb ik het kozijn en de deuren gemaakt, met bestaande deurkozijnen als voorbeeld.

Renovatie buitenmuur (1)Het was hard nodig om hier de gevelbekleding te vervangen door nieuwe rabatdelen. Door een vochtprobleem zag de gevel er verwaarloost uit en hechtte de verf niet meer. Hierdoor waren al veel delen aan het rotten. Ook door verzakking van het huis zijn de gevels krom en scheef geworden. Na het aanbrengen van damp-open folie en het uitvlakken van het achterhout behoren deze problemen tot het verleden.